درمان یبوست کودک 10 ماهه - An Overview
درمان یبوست کودک 10 ماهه - An Overview
Blog Article
تب چیست؟ تب خطرناک + انواع راه های درمان تب بزرگسالان و کودکان
ارتباط علمی داروسازی دکتر عبیدی با کادر درمانی بهداشتی کشور گزینهای است که در نهایت منجر به ارائه راهکارهای درمانی بهتر و ارتقاء سطح سلامت جامعه میشود. بخش علمی وبسایت ویژه پزشکان، داروسازان، پرستاران و سایر اعضای محترم کادر درمانی بهداشتی در حال آمادهسازی است.
در صورت عدم بهبودی یبوست با تغییر در رژیم غذایی و اصلاح سبک زندگی، مصرف بعضی داروها با مشورت پزشک ممکن است به برطرف شدن یبوست کمک کند. این داروها عبارتند از:
لیناکتولاید : این داروی خوراکی از روده جذب نمی شود و با تحریک سلولهای پوششی رودهی کوچک به ترشح مایع به داخل روده به درمان یبوست میکند.
به همین دلیل خارش و سوزش میگیرید. برای درمان با شماره های ۰۹۹۱۸۹۵۴۰۹۱ – ۰۲۱۸۸۶۵۸۴۲۶ تماس بگیرید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
پروژسترون: افزایش سطح هورمون پروژسترون در دوران بارداری، با کُند کردن حرکات روده سبب ایجاد یبوست می¬شود.
پاسخ به سعیده سلام دوست عزیز. با وجود اینکه این روشهای خانگی و دارویی را استفاده کردید و نتیجه نگرفتید، شما باید به متخصص گوارش مراجعه کنید تا راه های جدی تری برای درمان پیشنهاد دهند.
سلام و ادب خواستم تشکر ویژه داشته باشم از جناب دکتر من چندین ساله یبوست شدید دارم به دستورات شما عمل کردم و دارم بهتر میشم امید وارم صحیح و تندرست باشید
در صورت مصرف داروهایی که باعث یبوست میشوند، میتوانیم با مشورت با پزشک از ملینها استفاده کنیم. لازم به یادآوری است که ممکن است مصرف ملینها همراه بعضی داروها سبب کاهش اثربخشی دارو شود، به همین علت مصرف خودسرانه ملینها به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
آلرژی های غذایی، به ویژه آلرژی به بادام زمینی، در حال افزایش است. آلرژی غذایی معمولا در سنین کودکی دیده می شود، اما می تواند در هر سنی ایجاد شود. بچهها معمولاً نسبت به تخممرغ، شیر و سویا حساسیت دارند.
علت خستگی چیست؟ رفع کمبود انرژی و خستگی در بدن زنان و مردان
درمان یبوست شدید با خاکشیر : ضد یبوست فوری نی نی سایت یکی از راهکار های درمان سریع و تاثیر گذار استفاده از خاکشیر است که با دارا بودن طبع ملایم و آب بدن را افزایش میدهد و حرکات روده را تسهیل می بخشد.
مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)